AFHOLDTE ARRANGEMENTER 2024

                                                   Hornfiskekonkurrence og lystfiskeriets dag 2024

Lørdag d. 25. maj afholdt vi årets lystfiskeriets dag, samt vores nye åbne hornfiskekonkurrence. Der kom enkelte familier forbi og fik lov at smage hornfisk og tang. Og et par nybegyndere fik deres grej sat sammen og lært at kaste, så de er klar til selv at fiske.

Til hornfiskekonkurrencen som vi afholdt sammen med Hegedal Vildt i Fjellerup var der 34 tilmeldte. Flot når det var 1. gang. Hornfiskene var dog lidt træge og der var mange mindre imellem.

Men der blev da indvejet 10stk. og det gav præmier til disse 5.


1. præmie. Hans Aslak 74cm. 0.46kg.

2. præmie. Lucas Jensen 72cm. 0.51kg.

3. præmie. Jens J. Holst. 71.5cm. 0.36kg.

4. præmie. Andreas Stoffer. 71cm. 0.39kg.

5. præmie. Daniel Christensen. 71cm. 0.33kg.


Tak til Jens fra Hegedal Vildt for sponsor præmierne, og tak for det store fremmøde. Vi gentager seancen til næste år.

                                                                    Sildetur til Randers fjord!

Så fik vi afholdt vores sildetur til Randers fjord. Der var 10 tilmeldte, men sildene ville ikke lege med. Men godt vejr, og en hyggelig dag.


Der var præmier til følgende:


1. Jens Warmdal 29.5cm.

2. Daniel Christensen 29cm.

3. Erik Kastberg 27.5cm.

                                                                         Købe, sælge og bytteaften!

Mandag d. 22. januar afholdt vi vores årlige købe, bytte og sælgeaften. Der var en fantastisk tilslutning med 33 fremmødte. Der var fyldt godt op på bordene med diverse grej og tilbehør. Da den værste købelyst havde lagt sig, gik vi over til at snakke om vandplejeprojekter, som vi gerne skal have lavet nogle af, finansieret af de midler vi har fra udsætningsplanerne, som vi ikke kan opfylde pga. manglende muligheder for at få leveret fisk. Vi havde besøg af Jens og Thomas fra Norddjurs kommune, og vi havde en rigtig god snak om hvordan vi fortsætter. Vi fik udleveret en kort over de steder hvor kommunen i forvejen har indsatser, og her har vi ikke mulighed for at lave noget. Men der er flere steder hvor der er muligheder. Mandag d. 5 februar har vi klubaften igen, og her vil vi diskutere de muligheder der kan være. Så mød op hvis du har idéer.